RF Microneedling: een non-invasieve huid verbeterende techniek

Wat is RF Microneedling?

De Microneedling RF is een wetenschappelijk erkende en veilige techniek voor huidverjonging. Het is een nieuw ‘wapen’ in de strijd tegen huidveroudering. Het gaat om micro-needling in combinatie met RF (Radio Frequente energie). Het grote voordeel van deze combinatiebehandeling is een snellere stimulatie van collageen en elastine. De behandeling is minder pijnlijk en de hersteltijd is bovendien kort. Het kan worden toegepast in zowel winter als zomer.

Met ons, medisch CE-gecertificeerde Focus Dual systeem behalen we ongelooflijke resultaten en kunt u erop vertrouwen dat de behandelingen worden uitgevoerd volgens de hoogste veiligheidsnormen, met minimaal ongemak.

De RF Microneedling behandeling

De RF microneedling behandeling voeren we uit met een kopje van 10 of 25 gouden naaldjes. De hoeveelheid naaldjes wordt bepaald aan de hand van het gebied dat we behandelen. Het kopje plaatsen we op de huid, de huid wordt vacuümgetrokken en de naaldjes gaan heel gecontroleerd de huid in. Hoe diep de naaldjes gaan, hangt af van de behandelzone en uiteraard de beleving van de cliënt.

RF microneedling is geweldig voor de behandeling van het volgende:

Prijzen RF microneedling

De (vaste) prijzen voor RF Microneedling kan je makkelijk terugvinden op onze tarieven pagina, enkel voor striemen geldt een ‘vanaf’ prijs, die bepaalt wordt door het te behandelen gebied. Ook adviseren wij om een kuurbehandeling te doen van 4 sessies voor lijntjes en rimpels. 6 tot 8 sessies voor acne, littekens, grove porien en striemen.

Korting op kuurbehandelingen:

  • 4 sessies is 5% korting op de laatste sessie.
  • 6 sessies is 10% korting op de laatste sessie.
  • 8 sessies is 15% korting op de laatste sessie.

FAQ RF Microneedling

Micro-needling is eigenlijk een gecontroleerd wondhelingsproces op gang brengen zonder de buitenste huidlaag (epidermis) erg te beschadigen Dit gebeurt door het maken van minuscule gaatje die de huid aanzetten zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuw collageen- en elastinevezels.
In de ontstane microkanaaltjes kan een product (bijvoorbeeld hyaluronzuur, retinol of prp) op een veilige manier, en zonder haar werking te verliezen, in de gewenste plaats in de huid terechtkomen. Radio frequentie is een techniek die met elektromagnetische golven (radio golven) kleine warmtebeschadigingen in de huid maakt en daarmee het proces van collageenproductie en bindweefsel-verstrakking op gang brengt. RF wordt in tegenstelling tot laser niet gehinderd door huidskleur, en daarom zeer geschikt voor donkere huidtype.

Als je last hebt van lijntjes en rimpels, kraaienpootjes, verlies van stevigheid, acne, acne littekens, littekens ontstaan na een operatie, grove poriën, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, vale teint, rokershuid en zonbeschadigd huid, striemen. Deze combi behandeling is geschikt voor zowel gelaat als lichaam.

Bij klassieke manier van microneedling word er handmatig (rollen over de huid) of mechanisch (schuiven over de huid) naadjes over de huid geduwd. Bij klassieke manier van RF is het alleen mogelijk om de radio frequente golven van buitenaf in de huid te krijgen. Met de Microneedling RF behandeling word er door middel van micro gouden naaldjes warmte dieper in de huid gebracht. De micronaaldjes gaan gecontroleerd en tegelijk onderhuids en geven daar de RF af, waarbij de bovenste laag van de huid niet te veel schade krijgt. Deze combinatie zorgt in een behandeling voor meer resultaat met minimaal hersteltijd.

Gemiddeld zijn er 3 tot 5 behandelingen nodig om de juiste resultaat te behalen, bij littekens en striemen 6 tot 8 behandelingen. Interval tussen de behandelingen is 2 tot 4 weken.